De Proeftuin - Zondag 8 april 2018!

Zondag 8 april 2018 hebben we de 9de editie gehad van De Proeftuin. Wat was het een fantastische dag! Prachtige weer, mooie gerechtjes van alle deelnemende restaurants en cateraars en lekker taarten verzorgd door de Rabobank Hart van de Meierij. Heerlijke wijnen en verfrissend bier. Voor de kids waren er weer allerlei workshops georganiseerd en zij konden een lekker frietje neten en ranja drinken. Ook een lekker koud ijsje was geen overbodige luxe 😉

Deze editie hadden we naast de inmiddels vertrouwde restaurants ook een aantal nieuwkomers. Het was weer een mooie mix van enthousiaste horeca onderneners die Boxtel rijk is. Ook voor de muziekliefhebbers was er een mooi programma samengesteld. Dit jaar hadden we 3 verschillende acts, Charlotte Pennings, Danielle van Berkom en vanBakkus! Je kon de dag lekker beginnen met koffie en taart, daarna een heerlijk hapje en een drankje. Dit alles terwijl de kids zich prima vermaakten bij de kidsactiviteiten. De entree was zoals altijd gratis.

Wat was de 9de editie op 8 april 2018 prachtig!

Zondag 8 april 2018 begon met een mooie zonnetje en dat bleef de gehele dag zo. Na een weekend flink opbouwen ging De Proeftuin in de tuin van het SintLucas om 13:00 uur van start. De 13 deelnemers stonden allemaal paraat met de lekkerste hapjes, fijne muziek was te horen en bij de bar werden de drankjes verkocht. Om 19:00 uur konden we, na een dag hard werken, terugkijken op een super dag!