Do Good

Belles Amies steken de handen uit de mouwen

Lions Club Boxtel Belles Amies heeft zich als doel gesteld een helpende hand te bieden aan diverse maatschappelijke organisaties in en rond Boxtel. Zo hebben we op 10 december 2016  onze diensten aangeboden aan de vrijwilligers van de stichting Nabij, die wij op hun vrijwilligersdag hebben voorzien van huisgemaakte taart, een hapje en een drankje.

Daarnaast hebben we ons ingezet als taxichauffeurs voor ouderen naar concerten en evenementen georganiseerd door Stichting Eet met je Hart. Ook hebben we een beleeftuin ontworpen en aangelegd bij Villa Papillon, een logeerhuis voor kinderen met autisme of ADHD. In 2016 zijn we betrokken geweest bij activiteiten met en voor de Eritrese vluchtelingen in Boxtel.

Mocht u van onze hulp gebruik willen maken, dan kunt u via het antwoordformulier contact met ons opnemen. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.