De muzikale omlijsting van de Proeftuin 2019 op 14 april 2019

Lotte en Frenk nemen de opening van De Proeftuin voor hun rekening. Lotte & Frenk, bekend van coverband Tilt, zijn voornamelijk gericht op het muzikaal vermaken van het publiek. Allround repertoire met bekende meezingers van het heden en verleden (top2000). Ze spelen van 13.30 tot 14.30 uur

Het duo Two of Us gaan om 14.45 uur van start en ze spelen tot 15.45 uur. Two of Us speelt uitsluitend hits van Beatles, Kinks, Simon &Garfunkel, Stones en vele andere artiesten uit de zestiger jaren! Hun repertoire omvat zo’n 300 nummers uit de Sixties.
Het grote streven van het duo is om met alleen twee stemmen, één gitaar en soms een dwarsfluit, mondharmonica, tenorsax en tamboerijn het geluid van de nummers zo compleet mogelijk te maken.

One Two Many zal daarna het muzikale stokje overnemen en starten om16.00 uur. Het is een vierkoppige akoestische formatie die foute en originele cover brengt. Het is gegarandeerd een feest van herkenning voor iedereen die wel eens de radio aan heeft.

Als afsluiter speelt Private label van 17.15 tot 18.15 uur. Door de jarenlange ervaring weten deze mannen waar het om draait: plezier maken. Dat is de essentie! En dat plezier begint op het podium om vervolgens over te laten slaan op het publiek!